Bestämma sin framtid

Att bestämma vilken väg man ska gå i livet är aldrig lätt, det finns trots allt hur mycket som helst som är roligt att jobba med! Dessutom vill man lyckas landa ett jobb när efter utbildningens slut, men då kommer det goda nyheter nu, arbetslösheten sjunker!

Läs och njut av följande citat från sverigesradio.se:

Enligt statistik från Arbetsförmedlingen minskar arbetslösheten nu i hela landet. Det är framför allt ungdomar och de som har varit arbetslösa kort tid som har lättare att få jobb.

Minst sagt glädjande nyheter, inte sant? Det innebär dock inte att det är lättare att välja väg att gå i livet om vi säger så, för det finns ju så otroligt mycket att välja mellan! Men något som är populärt är att vilja jobba med sociala medier, eller media på ett annat sätt som med film och produktion. Och en sak är säker, oavsett vilket spår inom media man än väljer så kommer man garanterat ha ett fantastiskt roligt arbetsliv! Men på medias branschtidning Resumé så kan man nu läsa om att plattformsöverskridande format är årets trend, vilket kanske kan ge inspiration till vad man vill syssla med. Att producera film för digitala kanaler är till exempel något som är otroligt roligt, och dessutom helt rätt i tiden! Helt klart ett tips till alla där ute som står i startgroparna om att bestämma sin framtid. För tro oss, det är aldrig enkelt att bestämma sig, men man märker ganska så direkt om man hamnat rätt. Annars är det bara att byta, inte mer med det!