Marknadsföra på jobbmässa

När ditt företag åker på jobbmässa gör ni det med största sannolikhet med målsättningen om att locka till er nya medarbetare. Konkurrensen kan dock vara hård om de mest lovande kandidaterna. För att locka till er kompetensen ni behöver för att växa ytterligare behöver ni synas på jobbmässan.

Det finns många årliga jobbmässor i landet. En jobbmässa är ett bra tillfälle för arbetsgivare och arbetstagare att mötas, med förhoppningen att hitta drömvärvningen som höjer ditt företags kompetens. Det finns guider att hitta för den som är sugen på att verkligen fördjupa sig i hur ni bäst lyckas på jobbmässan. Mycket handlar om hur ni syns, och där kan displayexperten hjälpa till.

Det gäller att exponera dels vilka ni är och dels vad ni gör. Hos Displayexperten hittar ni olika saker som kan hjälpa er med detta. Om ni tillverkar någon typ av produkter har de gott om olika slags displayställ som passar alla möjliga produkter. I produktkategorin Mässprodukter finns dock en utvald samling produkter som alla syftar till att hjälpa företag att synas på mässor. Det mest grundläggande ni behöver är ett mässbord, självklart med ert företags logga tryckt på framsidan. Ännu bättre blir exponeringen om ni kompletterar med en banderoll eller beachflagga. Fördelen där är i första hand att ni får er monter att synas också på håll. Särskilt bra om det skulle vara så att mässhallen är full av människor. Hos Displayexpterten anser man att:

  • Bra mässmaterial håller hög kvalitet och kan användas flera gånger om.
  • Att hög kvalitet säkerställs genom att en aktör hanterar alla leden i framställningen av mässmaterial, vilket de gör hos Displayexperten.

Det bästa receptet för att lyckas är att ni internt har koll på vad ni är ute efter och vad ert företag står för. Det är självklart också bra om ni vet vad ni letar efter. Med ett tydligt kommunicerat budskap och koll på vad det är för företagskultur ni vill odla förbättrar ni avsevärt oddsen för att ni ska hitta personalen ni söker på nästa jobbmässa.